Adventure Race

Samtidig med at træskibssejladsen Limfjorden Rundt gæster Nykøbing havn den 15. sep., afholdes der Adventure Race fra kl. 15. Der er fortsat åbent for tilmelding af hold – og alle kan være med. Et hold består af fire personer og det er helt gratis.

Deltagerne får mulighed for at dyste mod Mors-Thy Håndbold, Politikere, Pinen og Plagen mfl., som allerede har tilmeldt et hold.

Info
Når træskibene i Limfjorden Rundt ankommer til Nykøbing havn torsdag den 15. september, har besætningerne på skibene og andre interesserede mulighed for at deltage i Adventure Race kl. 15.

Deltagere kan være fra såvel foreninger, arbejdspladser som grupper af venner, der kan samle et hold på 4 deltagere. 

- Jeg ser frem til, at Nykøbing igen i år er anløbshavn for nordens største træskibssejlads "Limfjorden Rundt". Det er blevet en god tradition, hvor mange morsingboer kommer forbi havnen for at se de flotte
træskibe. Som noget nyt i år er der også planlagt et Adventure Race på havnen. Vi håber, at en række hold tilmelder sig og tager udfordringen op mod de lokale håndboldherrer. Jeg kan love, at Adventure Race også er underholdende for tilskuerne - og kan kun opfordre til, at mange kigger forbi og følger holdenes sjove udfordringer, fortæller Ellen Philipsen Dahl, formand Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget i Morsø
Kommune.


Der er åbent for tilmelding af hold til Adventure Race
- Alle kan deltage i Adventure Race. Det kræver kun mental styrke, og at deltagerne ikke er bange for lidt vand. I vil på holdene blive hjulpet af teknik, balance og samarbejde, når I skal gennemføre0, fortæller Thomas Kolding fra Nordvest Safari.

Holdene kommer til at dyste i forskellige konkurrencer som

  • tovbro over havnebassin
  • biltrækning,
  • water cast
  • tagrenden
  • bårefræs 

Det vil være Thomas Kolding, som guider og hjælper holdene under Adventure Race.

Adventure Race er fra kl. 15-18 og et race tager 20 minutter for hvert hold. Nordvest Safari står for den praktiske afvikling og vil gennemgå aktiviteterne inden start.
Det er gratis at deltage. Holdene skal blot på forhånd tilmelde sig til Morsø Turistbureau via 9972 0488 eller mt@visitmors.dk 

Arrangøren af Adventure Race er Nordvest Safari i samarbejde med Morsø Turistbureau og Morsø Kommune. 

Se video fra Adventure Race 2015